Cirurgia mínimament invasiva dels dits en arpa i martell

+Image

El dit en arpa/dit en martell, són deformitats simptomàtiques dels dits dels peus, que cursen comunament amb dolor, la qual cosa repercuteix a poder portar calçat tancat còmodament.

Les seves causes

En general, es considera al calçat exerceix un paper important a la causa de les deformitats del dit del peu en martell i en el dit del peu en arpa. La pressió del calçat sobre els dits dels peus o la part davantera del peu pot fer que una o més articulacions dels dits es dobleguin anòmalament fent, amb el temps, que la deformitat avanci i es perpetuï.

Símptomes

A més de la deformitat, no és infreqüent que cursin amb dolor i callositats en els dits, sobretot quan s'usen sabates tancades. D'altra banda, si la malaltia evoluciona, pot associar problemes de sobrecàrrega de la part anterior del peu (metatarsalgia), la qual cosa fa més complex el seu tractament.

Recomenem

 El tractament podològic amb separadors o protectors de silicona a mesura s'empra en les primeres fases de la malaltia. Quan aquests tractaments no són efectius, en ITT® preferim, en els casos en què està indicat, la cirurgia mínimament invasiva del peu (cirurgia percutània).

Vídeo consulta en 24 h, amb traumatòlegs.
Sense llargues esperes ni desplaçaments.

 Els nostres traumatòlegs resoldran al moment els seus dubtes, analitzaran les proves diagnòstiques que ens enviï i li donaran solucions al seu problema.

Image

Vídeo Consulta
URGENT

40
  • Contacte en 24 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
NO URGENT

30
  • Contacte en 48-72 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
amb elecció de traumatòleg

40
  • Segons disponibilitat
  • Anàlisi de proves.