Cirurgia mínimament invasiva del galindó (hàl·lux valgus)

+Image

Què és hàl·lux valgus (GALINDÓ) ?

L'hàl·lux valgus o galindó, es defineix com una desviació lateral (cap a fora) del dit gros del peu acompanyada d'una desviació medial (cap a dintre) del primer metatarsià.

Les seves causes

Són diversos factors els implicats en l'aparició del galindó, entre els quals es troben: l'ús calçat estret i/o de taló, causes hereditàries (presents en més del 80% dels casos), laxitud ligamentosa generalitzada, la presència d'un peu pla, …etcètera.

Símptomes

Els principals símptomes del galindó són el dolor en la part interna del primer dit i la deformitat associada. Els símptomes es presenten inicialment quan anem calçats, però quan la malaltia evoluciona poden presentar-se en qualsevol ocasió.
Es presenta en dones amb una freqüència entre 3 a 15 vegades superior que en homes i, en la majoria dels casos, es manifesta a partir de la tercera dècada de la vida; afecta a tots dos peus en al voltant del 80% dels casos.

Recomenem

En les primeres fases de l'afecció, es proposa un tractament orto-podològic (modificació de calçat, separadors interdigitals, …). Quan aquest tractament deixa de ser efectiu, proposem la intervenció quirúrgica. En els casos en què està indicat, en ITT® optem per la cirurgia mínimament invasiva del peu (cirurgia percutània).

+Image
+Image

Vídeo consulta en 24 h, amb traumatòlegs.
Sense llargues esperes ni desplaçaments.

 Els nostres traumatòlegs resoldran al moment els seus dubtes, analitzaran les proves diagnòstiques que ens enviï i li donaran solucions al seu problema.

Image

Vídeo Consulta
URGENT

40
  • Contacte en 24 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
NO URGENT

30
  • Contacte en 48-72 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
amb elecció de traumatòleg

40
  • Segons disponibilitat
  • Anàlisi de proves.