Cirurgia mínimament invasiva de les metatarsalgias

+Image

Què és la metatarsalgia?

 La metatarsalgia es defineix com a dolor en la part anterior del peu, a nivell de la planta. Comunament associa callositats plantars a aquest nivell.

Les seves causes

Sovint és causada per l'ús freqüent de sabates amb soles primes i/o talons alts, encara que hi ha altres factors associats (anatòmics, p.e.); això exerceix una pressió addicional sobre la part anterior del peu. Romandre dempeus o caminar sobre una superfície dura durant llargs períodes també exerceix una pressió addicional sobre la part anterior del peu, causant dolor. La presència de galindons també pot associar metatarsalgia; el sobrepès en un factor predisponente.

Símptomes

El dolor en la part anterior de la planta del peu defineix a la metatatarsalgia. Dolor que pot ocórrer sota qualsevol dels cinc ossos metatarsians, encara que és més comú en el segon, associa callositats en les fases avançades de l'afecció. A vegades es pot sentir en caminar com si es tingués “una pedra en la sabata”.

Recomenem

 El tractament podològic amb plantilles de descàrrega metatarsal a mesura i modificacions en el calçat, suposen la primera línia terapèutica. Si persisteix la simptomatologia, en ITT® preferim, en els casos en què està indicat, la cirurgia mínimament invasiva del peu (cirurgia percutània).

Vídeo consulta en 24 h, amb traumatòlegs.
Sense llargues esperes ni desplaçaments.

 Els nostres traumatòlegs resoldran al moment els seus dubtes, analitzaran les proves diagnòstiques que ens enviï i li donaran solucions al seu problema.

Image

Vídeo Consulta
URGENT

40
  • Contacte en 24 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
NO URGENT

30
  • Contacte en 48-72 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
amb elecció de traumatòleg

40
  • Segons disponibilitat
  • Anàlisi de proves.