Sindrome subacromial (Impingement subacromial)

+Image

Les seves causes

Una sèrie de factors poden provocar un augment de la pressió en el maniguet rotador, la qual cosa pot ocasionar un desgast crònic i el posterior trencament d'aquest.

Simptomatologia

 El dolor és típicament nocturn i referit a l'espatlla. Dolor en els últims graus de mobilitat de l'espatlla amb possible limitació de la mobilitat, impossibilitat de realitzar càrregues. Aquests símptomes són comuns al trencament del maniguet dels rotadors però solen tenir una menor durada i responen millor al tractament mèdic amb antinflamatorios.

Que recomanem

En la primera fase el tractament ha de ser conservador amb modificació d'activitats, repòs relatiu, AINES, infiltracions subacromiales amb corticoides i programa rehabilitador supervisat

En cas de fracàs del tractament conservador, el tractament quirúrgic consisteix en la descompressió subacromial que és el procediment més directe, menys lesiu i possiblement el més eficaç per a la tendinitis persistent del maniguet rotador amb compromís d'espai subacromial.

L'equip de ITT® ofereix la descompressió subacromial per artroscòpia, la qual pot oferir uns resultats similars a la cirurgia oberta, aportant un major benestar postoperatori, avantatges estètics, menor temps d'hospitalització i un menor índex de complicacions.

Vídeo consulta en 24 h, amb traumatòlegs.
Sense llargues esperes ni desplaçaments.

 Els nostres traumatòlegs resoldran al moment els seus dubtes, analitzaran les proves diagnòstiques que ens enviï i li donaran solucions al seu problema.

Image

Vídeo Consulta
URGENT

40
  • Contacte en 24 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
NO URGENT

30
  • Contacte en 48-72 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
amb elecció de traumatòleg

40
  • Segons disponibilitat
  • Anàlisi de proves.