Capsulitis adhesiva

+Image

 "La capsulitis adhesiva d'espatlla és la limitació de mobilitat associada a dolor de l'espatlla"

Les seves causes

Es parla de capsulitis retràctil quan la restricció de la mobilitat activa i passiva de l'espatlla no té una causa coneguda. Originalment, aquest quadre es coneixia com a “espatlla congelada”.

En altres casos la rigidesa és secundària a patologies pròpies de l'espatlla com a artritis, sinovitis, patologia de l'espai subacromial i dels tendons del maniguet rotador. Finalment pot ser secundària a fractures i a cirurgies de l'espatlla.

Que recomanem

Se sol resoldre amb tractament rehabilitador sense necessitat de cirurgia.

En ITT® hem aconseguit bons resultats amb la hidrodilatación volumètrica de l'espatlla. És un tractament mínimament invasiu que consisteix a realitzar una infiltració intraarticular d'un alt volum d'anestèsic i baixa dosi de corticoides en anestèsia local, seguida per una manipulació passiva de l'espatlla.

Finalment, la indicació quirúrgica s'establirà després d'un fracàs del tractament conservador realitzat correctament durant 6 mesos i consisteix en una artrolisis artroscòpia

Vídeo consulta en 24 h, amb traumatòlegs.
Sense llargues esperes ni desplaçaments.

 Els nostres traumatòlegs resoldran al moment els seus dubtes, analitzaran les proves diagnòstiques que ens enviï i li donaran solucions al seu problema.

Image

Vídeo Consulta
URGENT

40
  • Contacte en 24 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
NO URGENT

30
  • Contacte en 48-72 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
amb elecció de traumatòleg

40
  • Segons disponibilitat
  • Anàlisi de proves.