Cirurgia mínimament invasiva del neuroma de Morton

+Image

Què és la neuroma de morton?

 El neuroma de Morton és una tumoració nerviosa benigna dels nervis que s'estenen entre els ossos llargs del peu i que donen sensibilitat als dits.

Les seves causes

El neuroma de Morton es produeix quan els dos metatarsians que envolten al nervi intermetarsiano comprimeixen al mateix entre ells, donant lloc a irritació d'aquest i la conseqüent aparició de dolor. Amb major freqüència, es desenvolupen neuromas en els nervis que condueixen al tercer i quart dits del peu, encara que també els podem trobar afectant el segon i tercer dits i quart i cinquè dits, però amb menys freqüència.

Les persones que desenvolupen una activitat que els obliga a estar dempeus o caminar durant llargs períodes de temps, així com persones que practiquen esports com el running, al contrari del que es pugui pensar, no presenten una major incidència d'aquesta afecció.

Símptomes

El neuroma de Morton sovint causa inflor, sensibilitat i dolor en la part anterior del peu, sovint irradiat als dits. A vegades el dolor es torna important, pot causar formigueig, entumiment i sensació de coïssor en els dits dels peus. Sovint ocorre després d'estar dempeus o caminar durant un llarg període de temps.

Se sol presentar en la 5a dècada de la vida; és fins a 4 vegades més freqüent en dones i es dóna en tots dos peus en el 15% dels casos.

Recomanem

El tractament per a aquesta afecció inclou, inicialment, mesures podològiques que consisteixen en el canvi a calçat ampli, que no constrenyi al peu, a més de plantilles de descàrrega. Si el problema persisteix, es poden considerar injeccions de corticoides o toxina botulínica. Finalment, si no es resol amb els mètodes descrits anteriorment, en ITT® proposem el tractament quirúrgic mitjançant cirurgia mínimament invasiva del peu (cirurgia percutània).

Vídeo consulta en 24 h, amb traumatòlegs.
Sense llargues esperes ni desplaçaments.

 Els nostres traumatòlegs resoldran al moment els seus dubtes, analitzaran les proves diagnòstiques que ens enviï i li donaran solucions al seu problema.

Image

Vídeo Consulta
URGENT

40
  • Contacte en 24 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
NO URGENT

30
  • Contacte en 48-72 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
amb elecció de traumatòleg

40
  • Segons disponibilitat
  • Anàlisi de proves.