Cirurgia mínimament invasiva del espolón calcani i la fasciïtis plantar (endoscòpia)

+Image

Què és espolon calacaneo o fasciïtis plantar?

 El espolón calcani i la fasciïtis plantar són sovint entitats patològiques que es presenten de manera combinada. La inflamació crònica que esdevé en les estructures fasciales i tendinoses del taló dóna lloc a creixement ossi anòmal (espolón calcani) que pot contribuir al manteniment dels símptomes.

Les seves causes

L'aparició d'aquestes malalties està relacionada amb l'existència de complexes alteracions mecàniques que porten al desenvolupament de canvis degeneratius en determinades estructures anatòmiques del taló, els quals provoquen l'aparició de símptomes. Pot estar a més associada a malalties reumàtiques. També el sobrepès incrementa el risc de patir aquest tipus de malalties.

Símptomes

Generalment apareix dolor en el taló que és més notable en els primers passos del matí o després d'estar asseguts durant un període prolongat de temps.

Una de cada deu persones patirà alguna vegada en la seva vida, una d'aquestes malalties.

Recomenem

 La combinació de fàrmacs antinflamatorios i els tractaments podològics (taloneras de silicona, calçats amb sola tova, plantilles específiques, …), suposen la primera línia terapèutica. A més, juntament amb tractaments fisioteràpics (crioterapia, massatge-teràpia, ultrasons, …), el tractament amb ones de xoc, la injecció de corticoides o la injecció de plasma ric en plaquetes (PRP), s'aconsegueix una curació de prop del 90% dels casos. En aquells pacients en què no es resol el problema, en ITT® realitzem tècniques quirúrgiques percutànies (cirurgia mínimament invasiva del peu i cirurgia artroscópica/endoscòpica).

Vídeo consulta en 24 h, amb traumatòlegs.
Sense llargues esperes ni desplaçaments.

 Els nostres traumatòlegs resoldran al moment els seus dubtes, analitzaran les proves diagnòstiques que ens enviï i li donaran solucions al seu problema.

Image

Vídeo Consulta
URGENT

40
  • Contacte en 24 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
NO URGENT

30
  • Contacte en 48-72 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
amb elecció de traumatòleg

40
  • Segons disponibilitat
  • Anàlisi de proves.