Artrodesi de turmell assistida per artroscòpia

+Image

Malgrat uns inicis en els quals es considerava que l'articulació de turmell era una articulació en què era impossible introduir un artroscopio o instrumental, avui dia l'artroscòpia de turmell ha evolucionat fins a convertir-se primer en un potent instrument diagnòstic, i en l'actualitat en una gran arma terapèutica que permet tractar pràcticament qualsevol patologia articular del turmell.

Què és una artrodesis de turmell?

És el procediment que permet fusionar les dues superfícies articulars d'una articulació a l'objectiu d'alleujar el dolor. D'altra banda, la artrodesis provoca una pèrdua parcial o completa de la mobilitat de l'articulació tractada.

La artrodesis de turmell és la tècnica d'elecció en l'artrosi del turmell en estadi final refractària a tractament conservador, especialment en pacients per sobre dels 65 anys i amb baixa o moderada demanda funcional. És un procediment que no està exempt de complicacions. És precisament per aquest motiu que en els últims anys s'han implementat les tècniques mínimament invasives per artroscòpia.

També en aquest cas ITT® ofereix la seva experiència en la cirurgia artroscópica per a tractar casos concrets d'artrosis de turmell (tibioastragalina o subastragalina) mitjançant tècniques mínimament invasives que permeten una estada hospitalària i temps de consolidació més curts.

Vídeo consulta en 24 h, amb traumatòlegs.
Sense llargues esperes ni desplaçaments.

 Els nostres traumatòlegs resoldran al moment els seus dubtes, analitzaran les proves diagnòstiques que ens enviï i li donaran solucions al seu problema.

Image

Vídeo Consulta
URGENT

40
  • Contacte en 24 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
NO URGENT

30
  • Contacte en 48-72 hores
  • Anàlisis de proves.
Image

Vídeo Consulta
amb elecció de traumatòleg

40
  • Segons disponibilitat
  • Anàlisi de proves.